Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Creatief, een heerlijk iets. Ik vind het daarom ook heel mooi om creatieve kunst -zoals bijvoorbeeld schilderen- en het begeleiden van mensen te combineren, in welke vorm dan ook.

Volwassenen

Creatieve therapie kan voor alles waarmee je zit worden toegepast. Het geeft je een heldere kijk op een situatie of probleem. Je krijgt inzicht waardoor je verder kunt Het leuke is dat je niet creatief hoeft te zijn. Het gaat om het gevoel en de emotie die vrij komt door creatief bezig te zijn.

Kinderen Soms is het moeilijk om erachter te komen waarmee je kind precies zit. Als ouder weet je het dan gewoon even niet. Door het kind creatief bezig te laten zijn, voel ik de energie en geef daarbij speels advies aan het kind en eventueel de ouders.

Tieners

Tieners zitten vaak met vele vragen , ze zijn opzoek naar zichzelf waardoor het soms lijkt dat ze de weg even kwijt zijn. Vaak is het moeilijk om hier als ouder het kind bij te helpen. Dit komt omdat emotie een rol speelt en het kind in deze leeftijd de ouder vaak net wat losser aan het laten is. Als het kind er voor openstaat zou ik hem of haar een stukje kunnen begeleiden door middel van creatieve therapie of een coachinggesprek. Staat deze tiener daar niet voor open en wil je als ouder toch advies of hulp? Door een foto van je zoon of dochter mee te nemen, kan ik de energie van jou en jouw kind voelen, zo kan ik kijken wat er aan de hand is en advies geven over hoe je daarmee het beste om kunt gaan.

Kosten zijn 90 euro per sessie