Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Regressie/Reïncarnatie-meditatie

Regressie/reïncarnatie-meditatie kan helpen om blokkades uit het verleden/vorige levens los te laten. Blokkades kunnen angsten/of gevoelens zijn van traumatische ervaringen uit het verleden.Deze blokkades zitten in de weg, waardoor je het gevoel kunt hebben dat je vastloopt en niet bewust weet waar dit gevoel vandaan komt.

Door terug te gaan naar de bron waar deze angsten/ gevoelens vandaan komen, kun je deze blokkades opheffen.

Via regressie/reïncarnatie-meditatie gaan we samen terug naar de bron waar de blokkade is ontstaan. Intuïtief volg ik jouw beelden/ gevoelens en stel je vragen over wat je voelt en ziet. Stapje voor stapje kom je uit bij de bron waar de blokkade is ontstaan. Tijdens deze meditatie maak je contact met je ziel. Je ziel heeft alle informatie over jezelf, vorige levens, en waarom dingen in je leven gebeuren. Zo kun je een stukje groter geheel zien, waardoor je de blokkades in liefde kunt loslaten, stukjes uit vorige levens op kunt lossen en inzicht krijgt in wat je vanuit het diepste van je ziel graag wilt.

Als je er voor kiest om regressie/ reïncarnatie-therapie te gaan doen, is het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij de therapie en de therapeut.

Een regressie/reïncarnatie-meditatie sessie duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.

Kosten zijn 145 euro per sessie.

Soms kun je aan een sessie genoeg hebben, het kan ook voorkomen dat je niet meteen alle blokkades kunt opheffen en dan heb je enkele sessies meer nodig. Dit is per persoon verschillend.