Get Adobe Flash player

Duidelijke afspraken en goede informatie zorgen ervoor dat je weet wat je kunt verwachten, en wat er van jou verwacht wordt. Neem daarom even de tijd om het onderstaande door te lezen.

 Algemene Voorwaarden

 Definities

Activiteit:  Een door Licht in Jezelf te leveren dienst zoals een consult, workshop, informatie avond, cursus, of op andere wijze overeengekomen gebeurtenis.

Cliënt/Deelnemers:

Een persoon of personen die deelnemen aan een activiteit bij of door Licht in Jezelf.

Locatie:

De door Licht in Jezelf en cliënt of deelnemer bepaalde plaats voor de activiteit.

 

Bepalingen

Activiteiten op afstand, zoals telefonisch- of email consult dienen van tevoren via een bankoverschrijving betaald te zijn. Indien gewenst ontvangt U hiervan een factuur.
Bij het maken van een afspraak dient u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel een bedrijfsnaam en BTW-nummer aan te leveren. Deze gegevens worden niet doorgegeven aan derden en alleen gebruikt voor administratie, facturatie en eventuele communicatie.
Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van tevoren. Na deze tijd wordt 50% van de waarde van de activiteit in rekening gebracht. Bij niet op komen dagen zonder af te zeggen wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht.
Alleen tijdig annuleren van een afspraak kan leiden tot restitutie van een vooraf betaald bedrag. Voor afgesproken activiteiten van meerdere niet aaneengesloten dagen is bij verhindering door deelnemer geen restitutie van de gemiste dag of dagen mogelijk.
Licht in Jezelf is niet aansprakelijk voor enige directe en indirecte schade van deelnemer of aan locatie ontstaan door welke oorzaak dan ook tijdens en na de activiteit.