Get Adobe Flash player

Consult

 

ZIELSBOLLETJE 

Hierbij krijg ik de meeste informatie voor je door omdat we een op een zitten. Je kunt ook foto’s meenemen van een dierbare(n) of overleden dierbare(n). Als de persoon op de foto er open voor staat, kan ik zijn/haar energie voelen.

Het is ook mogelijk om een tekening te laten maken voor iemand anders. Als je bijvoorbeeld informatie wil over een dierbare/kind/ouder/of iemand die ziek is en niet zelf kan komen. Wel is het zo dat een volwassenen persoon waarvoor je een zielsbolletje wil laten tekenen, zelf toestemming moet geven. Je kunt dan een foto meenemen, waardoor ik me afstem op de energie/ziel van deze persoon.

Kosten voor het laten tekenen van een zielsbolletje zijn 80 euro

 

KADO BON

Als je iemand vanuit je hart iets wilt geven dan is het mogelijk om een kadobon voor het laten maken van een zielsbolletje te bestellen.

De kadobon kost 80 euro en 2,50 verzendkosten

 

 

WHATSAPP CONSULT

Heb je een vraag over een bepaalde situatie in je leven dan is een Whatsapp consult mogelijk. Je kunt een whatapp sturen met je vraag en eventueel een foto naar mijn mobile nummer. Door me af te stemmen op jou energie /de situatie geef ik je advies en inzicht.   Hoe werkt het.   -Stuur een mailtje naar sandra@lichtinjezelf.nl met de vraag dat je een Whatsapp consult wilt aanvragen.  -Je ontvangt een mailtje terug met daarin mijn mobiele telefoonnummer.  -Stuur een whatsapp naar mijn mobiele nummer met daarin de vraag en eventueel een foto.  -Je kunt maximaal 3 vragen stellen per whatsapp consult.  -Binnen 3 dagen stuur ik je een whatapp terug met daarin de informatie inzichten /advies.  De vergoeding voor een Whatsapp consult bedraagt 27,50 euro  (Via E-mail stuur ik je de factuur)

 

TELEFONISCH CONSULT

Soms kun je ergens mee zitten of gewoon een vraag hebben. Het is mogelijk om te bellen zodat ik je energie kan voelen en eventueel inzicht kan geven. Zo gaat het in zijn werk:

Je mailt of belt zodat we een afspraak maken voor een telefonisch consult.

Kosten voor een telefonisch consult zijn 45 euro per half uur.

 

Sandra van Nistelrode Sandra van Nistelrode Sandra van Nistelrode