Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Zielsbolletjes Consult

Tijdens een consult in mijn praktijk krijg ik de meeste informatie voor je door omdat we bij elkaar zitten. Je kunt ook foto’s meenemen van een dierbare(n) of overleden dierbare(n). Als de persoon op de foto er open voor staat, kan ik zijn/haar energie voelen.

Lees meer

Whatsapp consult

Heb je een vraag over een bepaalde situatie in je leven dan is een Whatsapp consult mogelijk. Je kunt een whatapp sturen met je vraag en eventueel een foto naar mijn mobile nummer. Door me af te stemmen op jou energie /de situatie geef ik je advies en inzicht.

Lees meer

Telefonisch consult

Soms kun je ergens mee zitten of gewoon een vraag hebben. Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een telefonisch consult. Tijdens het bellen stem ik me op je af zodat ik je energie kan voelen en eventueel inzicht kan geven.

Lees meer

Meditatie groep

We beginnen altijd met een korte basismeditatie. In deze meditatie leer je contact te maken met de aarde en de universele energie. Ook leer je in deze meditatie om je gedachten tot rust te laten komen, zodat je stilte kunt ervaren.

Lees meer

Meditatie privé

Een privé meditatie geeft inzicht wat op dit moment voor jou nodig is. Door de energie te voelen geef ik je advies over de situatie waar je in zit. In de meditatie ga je terug naar je diepste gevoel ook wel ziel/innerlijke zelf genoemd.

Lees meer

Regressie meditatie

Regressie/reïncarnatie-meditatie kan helpen om blokkades uit het verleden/vorige levens los te laten. Blokkades kunnen angsten/of gevoelens zijn van traumatische ervaringen uit het verleden

Lees meer

Creatieve therapie

Creatief, een heerlijk iets. Ik vind het daarom ook heel mooi om creatieve kunst -zoals bijvoorbeeld schilderen- en het begeleiden van mensen te combineren. Het geeft vaak hele mooie inzichten, in welke vorm dan ook.

Lees meer

Rouwverwerking

Ieder verwerkt op zijn of haar eigen manier. We gaan dan ook eerst kijken welke manier van verwerking het beste bij je past. Regelmatig begeleid ik op verschillende manieren mensen met dit proces.

Lees meer

Cadeaubon

Geven en kunnen ontvangen, daar wordt je gelukkig van. Als je iemand vanuit je hart iets wilt geven dan is het mogelijk om een leuk verpakte cadeaubon voor het laten maken van een zielsbolletje te bestellen.

Lees meer