Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Zielsbolletjes Consult

Tijdens een consult in mijn praktijk krijg ik de meeste informatie voor je door omdat we bij elkaar zitten. Je kunt ook foto’s meenemen van een dierbare(n) of overleden dierbare(n). Als de persoon op de foto er open voor staat, kan ik zijn/haar energie voelen.

Lees meer

Whatsapp consult

Heb je een vraag over een bepaalde situatie in je leven dan is een Whatsapp consult mogelijk. Je kunt een whatapp sturen met je vraag en eventueel een foto naar mijn mobile nummer. Door me af te stemmen op jou energie /de situatie geef ik je advies en inzicht.

Lees meer

Inzichten consult

In een inzicht consult kun je vragen stellen waarbij ik afstem op jouw energie intentie, de energie intentie van de situatie en de energie intentie van de ziel. Ook wel hoger/innerlijk zelf genoemd. De energie vertaal ik in woorden waardoor je inzicht en advies krijgt over jezelf, de situatie of het proces waar je in zit.

Lees meer

Rouwverwerking

Ieder verwerkt op zijn of haar eigen manier. We gaan dan ook eerst kijken welke manier van verwerking het beste bij je past. Regelmatig begeleid ik op verschillende manieren mensen met dit proces.

Lees meer

Workshops & cursussen

Regelmatig zijn er in de praktijk workshops en cursussen. Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende workshops en cursussen met geplande data. Klik hieronder op de workshop of cursus waar je interesse in hebt, voor meer informatie.

Lees meer

Cadeaubon

Geven en kunnen ontvangen, daar wordt je gelukkig van. Als je iemand vanuit je hart iets wilt geven dan is het mogelijk om een leuk verpakte cadeaubon voor het laten maken van een zielsbolletje te bestellen.

Lees meer