Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Volwassenen

Ieder verwerkt op zijn of haar eigen manier. We gaan dan ook eerst kijken welke manier van verwerking het beste bij je past. Bijvoorbeeld, praten over het rouwproces, creatieve therapie, energie voelen, of misschien heb je vele vragen waarbij je meer duidelijkheid wil hebben. Voor meer informatie kun je het beste contact met mij opnemen.

Kinderen
Spelenderwijs, vaak door middel van creatieve therapie, begeleid ik kinderen door een rouwproces. Belangrijk is dat het kind zich veilig en vertrouwd voelt. Samen kijken we welke manier van verwerken het beste bij het kind past. Voor meer informatie kun je het beste contact met mij opnemen.

Hoe gaat het verder als je iemand bent verloren die uit het leven is gestapt?
Zelfdoding is een onderwerp wat voor veel mensen moeilijk bespreekbaar is. Ergens schuilt er nog steeds een taboe rondom zelfdoding. Waarschijnlijk heeft dit ook te maken met het verleden en hoe men dacht over deze manier van sterven.

Helaas komt zelfdoding vrij vaak voor en blijven de nabestaande achter met een groot verdriet. Vele vragen die onbeantwoord zijn en ook waar je iemand vindt die je begrijpt.

Regelmatig begeleid ik mensen met dit proces op verschillende manieren.Voor meer informatie kun je contact met me op nemen.