Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Het ontstaan van de zielsbolletjes

Sinds de bijna dood ervaring in 2001 voelde ik de energie intentie zo sterk dat ik niet anders kon als op onderzoek uit te gaan. Ik trainde mezelf om bewust te worden van mijn eigen energie zodat ik energie leerde filteren. Daardoor ontdekte ik dat iedereen een eigen unieke energie frequentie heeft en iedereen energie voelt zowel onbewust als bewust een heel mooi proces. 

Door af te stemmen op waar ik het meeste energie van kreeg kwam mijn creativiteit naar voren, waardoor de zielsbolletjes ontstonden. Van deze gekleurde tekeningen kreeg inzichten over mijn eigen proces en het gaf me steeds nieuwe inzichten voor het proces waar ik op dat moment in zat. Spontaan kwamen er mensen op mijn pad die benieuwd waren naar de gekleurde bolletjes (zo noemde ik ze toen der tijd). De mensen waar ik voor tekende noemde de tekeningen Energiebolletjes. Jaren later schreef iemand een stuk over de bolletjes. Ze gaf mooie uitleg over haar ervaring en in haar schrijven gebruikte ze het woord “ Zielsbolletjes.” Vanaf dat moment is het woord Zielsbolletjes ontstaan. 

Ontelbaar veel zielsbolletjes verder voelt het nog steeds als een ontdekkingsreis waar ik steeds weer in verder ontwikkel en heel dankbaar voor ben. Het is prachtig om te zien hoe alles in verbinding met elkaar staat en dat de onzichtbare wereld steeds zichtbaarder wordt.