Telefoonnummer

0499-324994

Bereikbaar van

Maandag - Zaterdag 09:00 - 17:00

Mijn naam is Sandra van Nistelrode.

In mijn praktijk “Licht in jezelf” begeleid ik mensen door het invoelen van energie, waarbij ik de energie intentie zo goed mogelijk vertaal. Dit doe ik op verschillende manieren die je kunt vinden op deze website.

Daarnaast heb ik nog een grote passie, het maken van intuïtieve schilderijen, beelden en andere vormen van kunst. Meer info hierover vind je op de website www.kunstgeeftgeluk.nl 

Een bijna-dood ervaring in 2001 heeft me inzicht gegeven dat alle antwoorden in jezelf zitten. Het bracht een totale ommekeer. Onbewuste zielsverlangens kwamen naar boven waardoor ik mijn innerlijk kompas ging volgen. De bijna-dood ervaring liet me het groter geheel zien en werd me bewust dat alles met elkaar in verbinding staat, dat de dood niet het einde is maar een nieuw begin. Stap voor stap werd de aardse zienswijze en de zienswijze op zielsniveau duidelijker waardoor er puzzelstukjes in elkaar vielen die ik eerder nooit had begrepen. De onzichtbare wereld die heel voelbaar is werd steeds zichtbaarder. 

Bewuster openstaan voor wat ik diep van binnen wilde ging ik af op alles wat energie gaf. En nog steeds kan ik niet anders, dan dat te doen wat energie geeft en waar mijn hart vreugde sprongetjes van maakt. Het voelen en waarnemen, zowel van mezelf als van de energie om me heen werd versterkt waardoor ik op onderzoek uit ging. Ik leerde onderscheid te maken tussen mijn eigen energie en die van anderen waardoor ik de energie leerde filteren.

Ik ging me verdiepen in het aardse ego de ”gedachten wereld’’ en ontdekte dat we niet onze gedachten zijn, maar dat alle gedachten ontstaan zijn door wat je in het verleden mee hebt gemaakt of mee hebt gekregen van de invloed van buitenaf. Het koste wat tijd maar uiteindelijk lukte het aardig om als toeschouwer naar mijn gedachte wereld te kijken Een hele verrijking waardoor je bewuster wordt van je intuïtie en de verbinding met je ware kern weer kunt voelen. Omdat ik graag in alle simpelheid met een vleugje humor werk creëerde ik een metafoor wat betreft het ego. Ik splitste het ego in tweeën en noemde het ene gedeelte het Goedplanhoofd (leuke energiegevende gedachte) en het andere gedeelte het Punthoofd. (niet leuke energie kostende gedachte.) 

Tijdens een consult stem ik me af op de energie intentie maar ook kijk ik ook naar het ego en geef ik mee hoe je toeschouwer kunt worden, zodat je bewust wordt wanneer het ego saboteert (punthoofd) en hoe je het ego voor je kunt laten werken.(goedplanhoofd) In mijn podcasts Lichtinjezelf heb ik het vaak over het Goedplanhoofd en Punthoofd. Regelmatig hoor ik terug van mensen die naar de podcast hebben geluisterd dat ze door krijgen hoe het ego werkt. Super mooi om via de podcast een klein stukje aan deze bewustwording bij te kunnen dragen.

De interesse voor menselijke bewustwording gaf en geeft me steeds weer veel inzichten, zowel over mezelf als anderen. Met mijn blik gericht op de aarde afstemmend op de bron waar we vandaan komen, voel ik dat alles een geheel is. Dat niets voor niets is en dat iedereen op zijn eigen manier uniek is. Ik zag in dat vallen en opstaan bij het leven hoort, wetende dat elke val bijdraagt aan je ontwikkeling waardoor je meer in je kracht kunt komen. Al lerende afgaand op wat ik diep vanbinnen voelde ontstond er balans, de rest volgde vanzelf. En zo ontstond mijn eigen praktijk.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact op door een mailtje te sturen naar sandra@lichtinjezelf.nl